Food service
Sujuva kumppani toimialalle
Innovation och Utveckling

Så här hjälper vi
Med hjälp av våra erfarna utvecklare på Kobia R&D, en verkamhetsnära pedagogik och vårt breda sortiment av kvalitetsvaror hittar vi möjligheter att öka våra kunders konkurrenskraft och skapa framtidens lönsamma bageri- och konditoriverksamheter.
Sami Nenonen, Leipurin Suomen maajohtaja.
Dina utvecklare



Din utvecklare för konditori, glass och choklad - Pierre Ekelöf
Pierre Ekelöf är det senaste tillskottet till Kobias R&D-team. Han har lång erfarenhet som konditor och egenföretagare. Med specialistkunskaper inom klassiskt svenskt och franskt konditori, glass och choklad kan han hjälpa dig utveckla och sätta upp rationella produktionsscheman och tekniker för ett attraktivt och lönsamt produktutbud.
Din utvecklare för bageri - Ronny Björklund
Ronny Björklund har en erfarenhet som få andra i branschen kan mäta sig med. Med sin historik från både små och stora bagerier samt industrin har han utvecklat en fingerfärdighet i att hitta rätt produkter till olika typer av verksamheter. Han har även spetskompetens inom surdeg och kavlade degar. Ronny verkar främst inom östra och norra Sverige och kan hjälpa dig med allt från ren bakteknik till utveckling av hela ditt brödsortiment.
Din utvecklare för bageri - Johan Sjöstrand
Johan Sjöstrand har en lång erfarenhet som både bagare och egenföretagare som han under de senaste åren kombinerat med sitt utvecklingsarbete på Kobia. Med sin breda kompetens inom bageri och yrkeserfarenhet vet han vad som är viktigt för en rationell och ekonomisk produktion i både små och stora verksamheter. Johan verkar främst inom södra och västra Sverige och kan hjälpa dig med allt från ren bakteknik till utveckling av hela ditt brödsortiment.
Tillsammans finjusterar vi recept och koncept så att allt passar just din verksamhet och dina mål. Prata med din säljare för att se vilka möjligheter det finns att utveckla din verksamhet tillsammans med vårt R&D-team.
Mer R&D på Kobia
R&D Academy - Kurser på proffs
Kunskap lönar sig alltid! På Kobia R&D Academy uppdateras du i de senaste trenderna och teknikerna inom bakning.
Kundtidningen Frestelsen
Inspiration från Kobia och partners
Läs kundtidningen Frestelser
Kobia E-handel och Receptservice
Kobia Receptservice är vår digitala tjänst för recepthantering, kalkyler, lönsamhetsberäkning och produktmärkning.
Marsipanfabriken - Vår egen produktion
Marsipanfabriken är vårt hjärta. Vi startade vår egen tillverkning i Tyresö på 70-talet och idag har vi en toppmodern BRC-certifierad anläggning. Här tillverkar vi förutom marsipan även vaniljkräm, mandelmassa och kaffebrödsfyllningar till bageri- och konditoribranschen. Anläggningen drivs av fossilfri el och alla skalrester från mandeln går till produktion av biogas.




Lämna ett meddelande eller kontakta Lead Säljsupport Pierre
