Skip to content

Tjänster och lösningar för aktörer i alla storlekar

sortiment-kobia

Vi erbjuder ihop med lokala och internationella producenter en unik mix av produkter, tjänster och kunskap inom områden som Hantverksbageri, Konditori, Hantverksglass, Konfektyr och Choklad.

butiksbageri-kobia

Med över 100 års erfarenhet som leverantör av produkter till bageri- och konditorimarknaden är en av Sveriges ledande inom området. Vi är certifierade inom BRC i lager och distribution och har ett brett utbud av produkter och tjänster.

livsmedelsindustri-kobia

Som en del av Leipurin Group och systerbolag till Kebelco är vi en stark aktör inom råvaror till olika segment inom livsmedelsindustrin.
menu-rnd-glaze
På Kobia R&D Center utvecklar vi både produkter och kunskaper.

rnd-kobia

Möt Kobias produktspecialister.

menu-rnd-receptservice

Kobia Receptservice – En exceptionell tjänst för kalkyl, märkning och receptbibliotek. Utvecklad för bagerier och konditorier.
marsipanfabriken-kobia
Marsipanfabriken
Marsipanfabriken är vårt hjärta. Vi startade vår egen tillverkning i Tyresö på 70-talet och idag har vi en toppmodern BRC-certifierad anläggning.
Kobia
sortiment-kobia
Kobia en del av Leipurin Group, en Aspo-ägd företagsgrupp med säte i Finland och verksamhet i hela östersjöregionen.
Historia
historia-kobia
Vi grundades 1918 i Sverige och vi har sedan dess försett bagare och konditorer med både kvalitetsråvaror och ypperlig service.
Kontor och lager

STOCKHOLM
Mediavägen 2 
135 48 Tyresö

GÖTEBORG
Gustaf Melins gata 2
421 31 Västra Frölunda

HÄSSLEHOLM
Stjärnfallsvägen 2
281 43 Hässleholm
Toimialat

Food service

Sujuva kumppani toimialalle

Kobia R&D Center

Innovation och Utveckling

RnD-Glaze

Så här hjälper vi

Med hjälp av våra erfarna utvecklare på Kobia R&D, en verkamhetsnära pedagogik och vårt breda sortiment av kvalitetsvaror hittar vi möjligheter att öka våra kunders konkurrenskraft och skapa framtidens lönsamma bageri- och konditoriverksamheter.

Sami kertoo tarkemmin miten Leipurin palvelee ja auttaa leipomoasiakkaita menestymään.

Sami Nenonen, Leipurin Suomen maajohtaja.

Kobia R&D Team

Dina utvecklare

 Headshot

Pierre Ekelöf

+46 8 682 72 31

pierre.ekelof@kobia.se
 Headshot

Ronny Björklund

+46 8 682 72 27

ronny.bjorklund@kobia.se
 Headshot

Johan Sjöstrand

+46 451 77 95 47

johan.sjostrand@kobia.se

Din utvecklare för konditori, glass och choklad - Pierre Ekelöf

Pierre Ekelöf är det senaste tillskottet till Kobias R&D-team. Han har lång erfarenhet som konditor och egenföretagare. Med specialistkunskaper inom klassiskt svenskt och franskt konditori, glass och choklad kan han hjälpa dig utveckla och sätta upp rationella produktionsscheman och tekniker för ett attraktivt och lönsamt produktutbud.

Din utvecklare för bageri - Ronny Björklund

Ronny Björklund har en erfarenhet som få andra i branschen kan mäta sig med. Med sin historik från både små och stora bagerier samt industrin har han utvecklat en fingerfärdighet i att hitta rätt produkter till olika typer av verksamheter. Han har även spetskompetens inom surdeg och kavlade degar. Ronny verkar främst inom östra och norra Sverige och kan hjälpa dig med allt från ren bakteknik till utveckling av hela ditt brödsortiment.

Din utvecklare för bageri - Johan Sjöstrand

Johan Sjöstrand har en lång erfarenhet som både bagare och egenföretagare som han under de senaste åren kombinerat med sitt utvecklingsarbete på Kobia. Med sin breda kompetens inom bageri och yrkeserfarenhet vet han vad som är viktigt för en rationell och ekonomisk produktion i både små och stora verksamheter. Johan verkar främst inom södra och västra Sverige och kan hjälpa dig med allt från ren bakteknik till utveckling av hela ditt brödsortiment.

 

Tillsammans finjusterar vi recept och koncept så att allt passar just din verksamhet och dina mål. Prata med din säljare för att se vilka möjligheter det finns att utveckla din verksamhet tillsammans med vårt R&D-team.

Mer R&D på Kobia

R&D Academy - Kurser på proffs

RnD-Pierre

Kunskap lönar sig alltid! På Kobia R&D Academy uppdateras du i de senaste trenderna och teknikerna inom bakning.

Läs mer

Kundtidningen Frestelsen

Kobia-kundtidningen

Inspiration från Kobia och partners

Läs kundtidningen Frestelser

Kobia E-handel och Receptservice

Receptservice-logo_ProductImage

Kobia Receptservice är vår digitala tjänst för recepthantering, kalkyler, lönsamhetsberäkning och produktmärkning.

Läs mer

 

Marsipanfabriken - Vår egen produktion

Marsipanfabriken är vårt hjärta. Vi startade vår egen tillverkning i Tyresö på 70-talet och idag har vi en toppmodern BRC-certifierad anläggning. Här tillverkar vi förutom marsipan även vaniljkräm, mandelmassa och kaffebrödsfyllningar till bageri- och konditoribranschen. Anläggningen drivs av fossilfri el och alla skalrester från mandeln går till produktion av biogas.
kobia-header-marsipanfabriken

Lämna ett meddelande eller kontakta Lead Säljsupport Pierre

 Headshot

Lead Säljsupport

Pierre Ekelöf

+46 8 682 72 31

pierre.ekelof@kobia.se