Du använder en gammal och utdaterade webbläsare.
Vänligen hämta en säker och modernare webbläsare.
Chrome Ladda ner
Firefox Ladda ner

Jag vill fortsätta till Kobia.se ändå »
Avbryt Sök

Kobia R&D - Innovation och Utveckling

Tack vare spetskunskaperna i vårt R&D-team kan vi hjälpa dig som är kund med recept- och konceptutveckling.

Med hjälp av våra erfarna utvecklare på Kobia R&D, en verkamhetsnära pedagogik och vårt breda sortiment av kvalitetsvaror hittar vi möjligheter att öka våra kunders konkurrenskraft och skapa framtidens lönsamma bageri- och konditoriverksamheter.

Tillsammans finjusterar vi recept och koncept så att allt passar just din verksamhet och dina mål. 

Din utvecklare för bageri - Ronny Björklund

Ronny Björklund har en erfarenhet som få andra i branschen kan mäta sig med. Med sin historik från både små och stora bagerier samt industrin har han utvecklat en fingerfärdighet i att hitta rätt produkter till olika typer av verksamheter. Han har även spetskompetens inom surdeg och kavlade degar. Ronny verkar främst inom östra och norra Sverige och kan hjälpa dig med allt från ren bakteknik till utveckling av hela ditt brödsortiment.

Din utvecklare för konditori, glass och choklad - Pierre Ekelöf

Pierre Ekelöf är det senaste tillskottet till Kobias R&D-team. Han har lång erfarenhet som konditor och egenföretagare. Med specialistkunskaper inom klassiskt svenskt och franskt konditori, glass och choklad kan han hjälpa dig utveckla och sätta upp rationella produktionsscheman och tekniker för ett attraktivt och lönsamt produktutbud.

Din utvecklare för bageri - Johan Sjöstrand

Johan Sjöstrand har en lång erfarenhet som både bagare och egenföretagare som han under de senaste åren kombinerat med sitt utvecklingsarbete på Kobia. Med sin breda kompetens inom bageri och yrkeserfarenhet vet han vad som är viktigt för en rationell och ekonomisk produktion i både små och stora verksamheter. Johan verkar främst inom södra och västra Sverige och kan hjälpa dig med allt från ren bakteknik till utveckling av hela ditt brödsortiment.

Prata med din säljare för att se vilka möjligheter det finns att utveckla din verksamhet tillsammans med vårt R&D-team.