Du använder en gammal och utdaterade webbläsare.
Vänligen hämta en säker och modernare webbläsare.
Chrome Ladda ner
Firefox Ladda ner

Jag vill fortsätta till Kobia.se ändå »
Avbryt Sök

Kvalitetscertifierade lager och leveranser

Flexibilitet, säkerhet och punktlighet är våra ledord för leverans och distribution. Oavsett var i Sverige du har din verksamhet kan du lita på att få det du beställt i rätt tid och på ett säkert sätt.

Idag utgår merparten av våra leveranser från våra tre lagerställen i Tyresö, Västra Frölunda och Hässleholm och vi levererar till hela Sverige, själva eller via partners. Det finns även möjlighet att själv hämta upp varor vid något av våra tre lager.

Vår BRC-certifiering gör att du kan känna dig trygg med att produkterna vi levererar till dig har producerats, förvarats, plockats, lastats och transporterats på ett livsmedelssäkert sätt. Kyl- och fryshantering är något vi är väldigt noga med och vi utför standardiserade kontroller samt följer temperaturen i kylar och frysar och larmas direkt om temperaturkedjan håller på att brytas. 

Vi arbetar dagligen med att göra hela vår verksamhet så hållbar som möjligt och minska miljöbelastningen så mycket som möjligt. Därför lägger vi mycket kraft på att utveckla innovativa, miljövänliga och effektiva lösningar för både lager och distribution. En viktig del av arbetet är att minska antalet onödiga transporter, och göra transportsträckorna så korta som möjligt.

Kobia minskade utsläppen av CO2 med 84% på region öst/nords transporter i oktober 2020 tack vare övergång till fossilfritt bränsle för majoriteten av transporterna.