Du använder en gammal och utdaterade webbläsare.
Vänligen hämta en säker och modernare webbläsare.
Chrome Ladda ner
Firefox Ladda ner

Jag vill fortsätta till Kobia.se ändå »
Avbryt Sök

Just nu är det ingen bra idé att hålla kurser på plats

Startdatum: torsdag 30/9 Starttid: 0:00 Kursledare: Pierre Ekelöf Carina Ahlin Johan Sjöstrand
Sista anmälan: 30 september Målgrupp: Konditorer, Bagare, Kallskänk, Säljansvarig, Butikspersonal Pris:
Men kontakta gärna din säljare om du är intresserad av att utveckla din verksamhet med vårt R&D-team. Vi släpper också tips och idéer löpande i Kobia Frestelser.

Läs Kobia Frestelser online 

Kursinformation

Namn
Just nu är det ingen bra idé att hålla kurser på plats
Plats
Ort
Startar
torsdag 30 september, 0:00
Slutar
torsdag 30 september, 0:00
Sista anmälan
30 september
Målgrupp
Konditorer, Bagare, Kallskänk, Säljansvarig, Butikspersonal
Max antal deltagare
0
Antal på reservlista:
20

Villkor för bokning av kurs på Kobia Akademin

För att få gå en kurs på Kobia Akademin krävs det att du är en aktivt handlande kund till Kobia AB. Är du osäker på om du är en behörig kursdeltagare kontakta din säljare innan bokning. Angett pris avser helkunder till Kobia AB. Övriga kunder betalar dubbla priset per kurs eller 1495:- för kostnadsfria kurser, om inte annat avtalats. Avanmälan skall göras till ansvarig för kursen senast en vecka innan kursstart. Utebliven deltagare faktureras på hela beloppet. Uteblivande på kostnadsfri kurs debiteras 1495:-. Vid uteblivande på grund av sjukdom krävs läkarintyg för kostnadsfri avanmälan.

Vid för få anmälda deltagare förbehåller sig Kobia AB rätten att ställa in en kurs. Detta sker senast en vecka innan planerat kurstillfälle och Kobia kontaktar då berörda deltagare via telefon eller e-post. Vid sjukdom eller allvarliga förhinder hos kursledaren som leder till inställd kurs meddelar Kobia AB berörda kursdeltagare snarast möjligt. Full ersättning för kursavgiften erhålles då, alternativt att vi tillsammans löser nytt datum för kursen. Kobia ersätter inte eventuella kostnader kring den inställda kursen som exempelvis planerad resa och logi.

Betalning sker via faktura efter avslutad kurs. Betalningsvillkor enligt befintligt avtal. Alla priser är exkl. moms.

Observera att du måste göra en bokning per kursdeltagare. Önskar du ta med en kollega? Gör en ytterligare bokning. För workshops eller kostnadsfria kurser får du boka max två deltagare från samma företag.

Har du övriga frågor kontakta ansvarig för respektive kurs.

Kursledare

/media/41473/pierre-ekelof.jpg

Pierre Ekelöf

Hej! Jag heter Pierre Ekelöf, är utvecklingskonditor på Kobia. Jag har tidigare drivit Konditori Cecil i Vetlanda och är tidigare medlem i svenska Kocklandslaget där vi tog VM-silver i Culinary World Cup.
/media/41471/carina-ahlin.jpg

Carina Ahlin

Hej! Jag heter Carina Ahlin och är produktutvecklare och ansvarar för Kobia Akademins kursverksamhet. Jag har lång erfarenhet som kallskänka och restaurangkonditor och jobbat bland annat på Aquavit i New York och på Riddarbageriet.
/media/41472/johan-sjostrand.jpg

Johan Sjöstrand

Hej! Jag heter Johan Sjöstrand och är utvecklingsbagare på Kobia. Jag har lång erfarenhet som bagare och egenföretagare.

Kursansvarig

/media/41474/ronny-bjorklund.jpg

Ronny Björklund

Kommande kurser