Du använder en gammal och utdaterade webbläsare.
Vänligen hämta en säker och modernare webbläsare.
Chrome Ladda ner
Firefox Ladda ner

Jag vill fortsätta till Kobia.se ändå »
Avbryt Sök

ÖST/NORD Lubeca Chocolate - Grundkurs i choklad inom konditori

Startdatum: torsdag 20/2 Starttid: 9:00 Kursledare: Pierre Ekelöf
Sista anmälan: 13 februari Målgrupp: Konditorer Pris: 1495:-
Lär dig baskunskaperna inom choklad av Kobias utvecklingskonditor Pierre Ekelöf.

Välkommen till en endags praktisk och teoretisk grundutbildning i arbete med kvalitetschoklad där Lubecas sortiment står i fokus. Vi går igenom grunderna i proffessionellt arbete med olika typer av choklad inom konditori. Chokladtemperering, pralinskalsgjutning, fyllningar till praliner, enklare chokladdekorationer samt interiörer till bakelser och tårtor kommer vara en del av dagen.

Kursinformation

Kursen leds av vår egen utvecklingskonditor Pierre Ekelöf. Under dagen serverar vi en enklare lunch. Medtag yrkeskläder. Pris per person 1495:-.

Namn
ÖST/NORD Lubeca Chocolate - Grundkurs i choklad inom konditori
Plats
Kobia R&D Academy
Ort
Tyresö, Mediavägen 2
Startar
torsdag 20 februari, 9:00
Slutar
torsdag 20 februari, 16:00
Sista anmälan
13 februari
Målgrupp
Konditorer
Max antal deltagare
10
Platser kvar:
9

Villkor för bokning av kurs på Kobia Akademin

För att få gå en kurs på Kobia Akademin krävs det att du är en aktivt handlande kund till Kobia AB. Är du osäker på om du är en behörig kursdeltagare kontakta din säljare innan bokning. Angett pris avser helkunder till Kobia AB. Övriga kunder betalar dubbla priset per kurs eller 1495:- för kostnadsfria kurser, om inte annat avtalats. Avanmälan skall göras till ansvarig för kursen senast en vecka innan kursstart. Utebliven deltagare faktureras på hela beloppet. Uteblivande på kostnadsfri kurs debiteras 1495:-. Vid uteblivande på grund av sjukdom krävs läkarintyg för kostnadsfri avanmälan.

Vid för få anmälda deltagare förbehåller sig Kobia AB rätten att ställa in en kurs. Detta sker senast en vecka innan planerat kurstillfälle och Kobia kontaktar då berörda deltagare via telefon eller e-post. Vid sjukdom eller allvarliga förhinder hos kursledaren som leder till inställd kurs meddelar Kobia AB berörda kursdeltagare snarast möjligt. Full ersättning för kursavgiften erhålles då, alternativt att vi tillsammans löser nytt datum för kursen. Kobia ersätter inte eventuella kostnader kring den inställda kursen som exempelvis planerad resa och logi.

Betalning sker via faktura efter avslutad kurs. Betalningsvillkor enligt befintligt avtal. Alla priser är exkl. moms.

Observera att du måste göra en bokning per kursdeltagare. Önskar du ta med en kollega? Gör en ytterligare bokning. För workshops eller kostnadsfria kurser får du boka max två deltagare från samma företag.

Har du övriga frågor kontakta ansvarig för respektive kurs.

Kursledare

/media/41473/pierre-ekelof.jpg

Pierre Ekelöf

Hej! Jag heter Pierre Ekelöf, är utvecklingskonditor på Kobia. Jag har tidigare drivit Konditori Cecil i Vetlanda och är tidigare medlem i svenska Kocklandslaget där vi tog VM-silver i Culinary World Cup.

Kursansvarig

/media/41473/pierre-ekelof.jpg

Pierre Ekelöf

Utvecklingskonditor
Skicka e-post
08-682 72 31

Kommande kurser