Du använder en gammal och utdaterade webbläsare.
Vänligen hämta en säker och modernare webbläsare.
Chrome Ladda ner
Firefox Ladda ner

Jag vill fortsätta till Kobia.se ändå »
Avbryt Sök

Effektiv lagerhållning, pålitliga leveranser

Flexibilitet, pålitlighet och punktlighet är våra ledord för leverans och distribution. Oavsett var i Sverige du har din verksamhet, kan du lita på att få det du beställt i rätt tid. Det ser vår rikstäckande distributionskedja till.

Idag utgår merparten av våra leveranser från våra tre lagerställen i Tyresö, Västra Frölunda och Hässleholm och vi levererar till hela Sverige. Och när vi utlovat en leveransitd så håller vi den! Samtidigt jobbar vi hårt för att göra hela vår verksamhet så hållbar som möjligt, och minska miljöbelastningen så mycket som möjligt. Därför lägger vi mycket kraft på att utveckla innovativa, miljövänliga och effektiva lösningar för både lager och distribution. En viktig del av det arbetet är att minska antalet onödiga transporter, och göra transportsträckorna så korta som möjligt. Även kyl- och fryshantering är något vi är extremt noga med och vi utför standardiserade ankomstkontroller av levererade varor. Dessutom följer vi temperaturen i våra kylar och frysar online och larmas direkt om temperaturkedjan håller på att brytas. 

Kobia minskade utsläppen av CO2 med 84% på region öst/nords transporter i oktober 2020 tack vare övergång till fossilfritt bränsle för majoriteten av transporterna.

/media/31967/krisztina-vajda.jpg

Krisztina Vajda

Kvalitetschef
Skicka e-post
08-682 72 12