Du använder en gammal och utdaterade webbläsare.
Vänligen hämta en säker och modernare webbläsare.
Chrome Ladda ner
Firefox Ladda ner

Jag vill fortsätta till Kobia.se ändå »
Avbryt Sök

Tävla med ditt bästa Smultronmarsipan-bakverk!

Gör ett snyggt bakverk med vår nya tillfälliga nyhet Diplom Smultronmarsipan. Lägg ut och hashtagga oss på ditt företags instagram och tävla om 50 kg Diplom Kavlingsmarsipan!
söndag 5 september, 2021

TÄVLA MED DITT BÄSTA SMULTRONMARSIPANBAKVERK!

1. Lägg upp ditt bästa bakverk med vår nya Diplom Kavlingsmarsipan Smultron (art nr 01227) på ditt företags instagramkonto senast den 18:e juni.

2. Märk inlägget med #smultronmarsipan och #kobia.

En jury bestående av ett stort gäng glada kollegor på Kobia röstar fram det bästa bakverket och vinnaren tillkännages under midsommarveckan på vår instagramsida @kobia_ab.

OBS! Endast ett tävlingsbidrag per företag! Vill du byta tävlingsbidrag under tävlingens gång så går det bra, men bara ett bidrag (det som du taggat upp) kommer vi ta med till röstning den 18:e. Du som är med och tävlar ska bedriva företagsverksamhet inom bageri, konditori eller café och tävla för företagets räkning på företagets publika instagramkonto. 

Ett urval av de deltagande bidragen publiceras på Kobias instagram @kobia_ab och i tidningen Frestelser. 

Må det bästa bakverket med #smultronmarsipan vinna! 

01227 DIPLOM KAVLINGSMARSIPAN SMULTRON
4*2,5 kg
Svenskproducerad rödrosa kavlingsmarsipan med smak av smultron. Baserad på kalifornisk mandel som är mycket finhackad och finvalsad. Marsipanen är kallfabricerad och har en fin struktur med hög elasticitet.