Du använder en gammal och utdaterade webbläsare.
Vänligen hämta en säker och modernare webbläsare.
Chrome Ladda ner
Firefox Ladda ner

Jag vill fortsätta till Kobia.se ändå »
Avbryt Sök

Klassiskt konditori som take away!

Anpassa dina klassiska bakverk för en ny tid när fler köper hem eller njuter av godsaker utomhus.
måndag 31 augusti, 2020

Klassiskt konditori går utmärkt att njuta av på en picknickfilt eller som snabbserverad efterrätt. Här kan alla välja sin favorit! Carina Ahlin, utvecklingskonditor och kallskänka på Kobia R&D har tagit fram inspiration på hur man kan anpassa sina klassiker att njutas utanför den traditionella serveringen.

Prinsessbakelse med hallonsylt, blåbärssylt eller den mer tropiska sommarfavoriten banansylt! Snabbgjord och väldigt enkel att variera i smak. Denna skepelse blir ett utropstecken i vilken kondisdisk som helst. Dekorera med vår nya miniros och servera titt-vänligt under kupollock.

Schwarzwaldbakelse med nötmarängbotten, chokladsås och grädde. Den färdiga minimarängbottnen gör den här bakelsen otroligt lättgjord. Marmorera chokladsåsen i PET-glaset för en snygg milkshake-effekt. Strössla över choklad och hackade nötter så är du hemma.

Gräddkrämbakelse med blåbär, hallon och björnbär. Den lena, söta blandningen av vaniljkräm och grädde är så klassisk att den inte behöver en närmare presentation. Kombinationen med tårtbotten och en blandning av friska färska och frysta bär gör den oemotståndlig.

För samtliga recept, produkter, kalkyler och innehållsförteckningar logga in i Kobia Receptservice

https://shop.kobia.se/start