Du använder en gammal och utdaterade webbläsare.
Vänligen hämta en säker och modernare webbläsare.
Chrome Ladda ner
Firefox Ladda ner

Jag vill fortsätta till Kobia.se ändå »
Avbryt Sök

Kavlingsmarsipan Pärondröm

Instagramtävling - Vi vill se din drömmigaste skapelse med vår pärondrömmarsipan!
fredag 17 juni, 2022

Nu kommer den äntligen! Årets sommarsmak på vår klassiska Diplom Kavlingsmarsipan. I år är det en pastellgrön kavlingsmarsipan med drömmigt krämig smak av päron, vaniljglass och sötmandel. Tillverkad fossilfritt av oss i Tyresö. Vilken dröm va!?

Var med och tävla!

Vi vill se din drömmigaste skapelse med vår pärondrömmarsipan. Ta chansen att vinna 50 kg Svensktillverkad Diplom Kavlingsmarsipan i valfri färg och smak.

1. Lägg upp ditt drömmigaste och godaste bakverk med vår nya Diplom Kavlingsmarsipan Pärondröm på ditt företags instagramkonto senast den 17:e juni. Det kan vara en tårta, bakelse, bit eller något helt annat.

2. Märk inlägget med #drömmarsipan och tagga upp oss på @kobia_ab.
En jury bestående av ett stort gäng glada kollegor på Kobia röstar fram det drömmigaste bakverket och vinnaren tillkännages under midsommarveckan på vår instagramsida @kobia_ab.

OBS! Endast ett tävlingsbidrag per företag! Vill du byta tävlingsbidrag under tävlingens gång så går det bra, men bara ett bidrag (det som du taggat upp) kommer vi ta med till röstning den 17:e juni. Du som är med och tävlar ska bedriva företagsverksamhet inom bageri, konditori eller café och tävla för företagets räkning på företagets publika instagramkonto. 

Tävlingsvinnaren och ett urval av de drömmigaste bidragen presenteras även i tidningen Frestelser till hösten.

01226 - DIPLOM KAVLINGSMARSIPAN PÄRONDRÖM
4*2,5 kg