Du använder en gammal och utdaterade webbläsare.
Vänligen hämta en säker och modernare webbläsare.
Chrome Ladda ner
Firefox Ladda ner

Jag vill fortsätta till Kobia.se ändå »
Avbryt Sök

(Slutsålt!) 10 000 rosor för Ukraina

För varje såld marsipanros skänker vi 5 kr till World Food Programmes arbete i Ukraina-krisen
söndag 31 juli, 2022

Vi har köpt in 10 000 marsipanrosor med syfte att hjälpa till att rädda liv. För varje såld ros skänker vi 5 kr till Nobels Fredspristagare 2020, World Food Programme och deras arbete i Ukraina.

Ingen kan göra allt. Men alla kan göra något.

Vi har köpt in 10 000 handgjorda gulblå marsipanrosor med syfte att hjälpa till att rädda liv. För varje såld ros skänker vi 5 kr till Nobels Fredspristagare 2020, World Food Programme*.

World Food Programme är världens största humanitära organisation som räddar liv i nödsituationer och använder livsmedelsassistans för att bygga vägar för fred, stabilitet och välstånd.  De 10 000 rosorna säljer vi till självkostnadspris med start den 25:e april.

Välj själv om du vill skapa en egen hjälpkampanj med produkten eller använda rosen som en helt vanlig dekoration men med en extra god tanke. 

Kampanjen varar tills våra 10 000 rosor är slut. 

* På FN:s vägnar är WFP på plats i Ukraina och i ett antal grannländer för att leda samarbeten för nödkommunikation och logistik. WFP sätter ihop arbetslag i Moldavien, Rumänien, Slovakien, Ungern och Polen för att underlätta leveranser av livsmedel och kontantstöd till Ukraina och för att stödja flyktingar vid behov.     

80637 MARSIPANROS GUL/BLÅ WFP 14G 36*14 g

Handgjord marsipanros i gul och blå marsipan. Produkten säljs till självkostnadspris och för varje såld ros skänker vi på Kobia 5 kr till World Food Programmes hjälparbete i Ukraina-krisen. ​​​​​​​Pris per ros 2.67 kr, per förpackning 96:-  ​​​

Köp rosen i vår webbshop