Food Industry
Lokalt kunnande kombinerat med ledande internationella leverantörer. Vårt vinnande koncept ger dig en kombination av högkvalitativa ingredienser, exceptionell kunskap, smaker av de senaste trenderna och en enastående möjlighet till produktutveckling.
Våra R&D-team i Sverige och Finland ihop med dedikerad och kunnig säljpersonal och partners gör att vi kan hitta en produkt skräddarsydd för dina behov inom flertalet livsmedelsindustrier.
Vi hjälper dig med produkter inom följande områden:
Sport- och kosttillskott
- Vassle och mjölkproteiner
- Bär, fruktbitar & pulver
- Socker och sockerbaserade produkter
- Aromer, extrakt och färger
- Fetter och oljor
- Spannmålsprodukter och glutenfria produkter
- Vegetabiliska proteiner och fröer
- Stärkelse och fibrer
- Stabiliserare och pektiner
- Guargummi
Färdigrätter
- Ris och spannmålsprodukter
- Grönsaker
- Glukos
- Paneringsprodukter
- Vegetabiliska proteiner, malt, fibrer
- Smakämnen, förtjockningsmedel, kryddblandningar
Glassproduktion
- Mjölkpulver
- Bär, fruktbitar & pulver
- Choklad, kakaopulver, maltodextriner
- Stärkelsesirap, mono- och diglycerider
- Socker och sockerbaserade produkter
- Smakberedningar speciellt avsedda för glass
- Prepit, johannesbrödpulver
- Lecitin, inulin, smakämnen, fetter, färgämnen
Mejeri
- Näringsjäst
- Stärkelse
- Växtproteiner
- Pektin och andra förtjockningsmedel
- Kryddblandningar, aromer, extrakt och färgämnen
Köttbaserade produkter
- Kryddblandningar
- Lecitin
- Inulin som ersättning för fosfat
- Aromer och extrakt
- Fetter och oljor
- Spannmålsprodukter och glutenfria produkter
- Vegetabiliska proteiner, stärkelse
- Fibrer, fröer
- Salt, gelatin
Sylt och marmelad
- Frysta bär och frukter
- Pektin och andra förtjockningsmedel
- Sockerarter
- Stärkelse, dextros
- Aromer, extrakt och färger
- Inulin
Konfektyr
- Gelatiner, färger
- Aromer och extrakt
- Pektiner
- Choklad
- Socker och sirap
- Agar-agar
- Lecitiner
- Stärkelse
Bryggeri- och dryckesindustri
- Aromer
- Smakämnen
- Fruktpuréer
- Malt
Djurfoder
- Fibrer
- Pektin
- Lecitin
- Inulin